Androloji

Erkeklerde Orgazm Nasıl Geciktirilir

Çiftler arasında cinsel memnuniyetsizliğin kaynağı olarak bilinen, erkeklerin ortalama olarak orgazma ulaşmasının beş dakikadan biraz fazla sürmesi gerçeğidir. Aslında Erkeklerde Orgazm Nasıl Geciktirilir yanı sıra erkekleri en çok endişelendiren temel etkenlerden biridir. Peki erkekler için orgazmı nasıl geciktirebilirsiniz? Bu makale, erkek orgazmı için boşalmayı çok çabuk durdurmanıza yardımcı olacak en popüler doruk geciktirme tekniklerini tartışıyor.

1. Zihninizin Gezinmesine İzin Verin

Bu nedenle, kuşkusuz, kimse hanımıyla seks yaparken büyük büyükannesini düşünmek istemez, ancak daha uzun süre dayanmaya çalışıyorsanız, aklınızı başıboş bırakmak kötü bir şey değildir. Bu kulağa basit bir tavsiye gibi gelse de, bu hala cinsel terapistlerin müşterilerine bugüne kadar verdiği 1 numaralı ipucudur.

2. Nefesinizi Kontrol Edin

Seks her zaman heyecan verici olsa da, yine de düzgün nefes almayı hatırlamanız gerekir. Hem erkekler hem de kadınlar bunun onlar için ne kadar önemli olduğunu unutuyor. Hızlı ve ağır nefes alma eğilimindedirler veya hiç nefes almazlar.

Yavaş nefes almak ve sabit tutmaya çalışmak önemlidir. Yataktayken nefesinizi daima kontrol altında tutmalısınız. İlk başta alışmak biraz zaman alabilir ve rahatsız edici olabilir, ancak alıştığınızda ilişki süresini önemli ölçüde uzatabilirsiniz.

3. Aceleniz Yok

Çok heyecanlanmamaya çalışın, yavaşlayın. Patlayacak gibi hissettiğinizde yavaşlayın ve nefes alın. Bazen bir süreliğine durmanız bile gerekebilir. Zevkinizi kontrol etmelisiniz ve sizi kontrol etmesine izin vermemelisiniz. Ayrıca sakinleşene kadar parmaklarınızı ve ağzınızı çekip kullanabilirsiniz.

4. Tut ve Sıkıştır

Küçük bir mola verirken penisinizi sıkıştırın veya ucunu sıkın. Biraz rahatsız edici olsa da orgazmınızı geciktirecektir. Anüsünüz ve toplarınız arasındaki bir noktaya basınç uygulamak boşalmayı geri tutar. Hatta partnerinizden bunu yapmasını isteyebilirsiniz.

5. Çeşitli Pozisyonlar Kullanın

İlişki boyunca aynı pozisyonu kullanırsanız, dayanıklılık ile ilgili problemlerin ortaya çıkması kaçınılmazdır. Bu, özellikle üstte olduğunuzda, vücudunuzu kollarınız ile yukarıda tuttuğunuzda, bu da sizi yorarsa geçerlidir. Başka pozisyonlar kullandıysanız ancak çok fazla gelişme göstermediyseniz, bunlar sizin için doğru olmayabilir. Devam etmeyin ve biraz daha deneyin, eşinizle birlikte deneyin. Çevrimiçi olarak çeşitli pozisyonlara bakın, porno izleyin veya Kama Sutra’ya göz atın, orada deneyebileceğiniz tonlarca fikir var.