Whatsapp Destek Hattı
phone-call (2)

+90 532 399 87 24

email (2)

info@fertilclinic.com

pin (2)

Güllük Mah. Sağlık Cad. A Blok, Kat:1 No:16 Adapazarı / SAKARYA

119 görüntülenme
0 Yorum

Hocam babam çok sık idarara çıkıyor babamın kan testi sonucu üre:109 normal değer 16.6 48.5 Bun:50.9 normal değer 0-20 kreatinin 2.55 normal değer 0.7 1.3 ürik asit 11.9 normal değer 3-7 hbA1C 43 normal değer 29-41 HbA1C 6.1 normal değer 4.8 5.9 hocam sıkıntı var gibi doktora haftaya gidicez sizce ne olabilir

Prof. Dr. Ahmet GÖKÇE Durumu yayınlanmak üzere'ye değiştirildi 06/10/2022
0

Öncelikle geçmiş olsun. Şeker hastalığı ve böbrek yetmezliği açısından değerlendirmek gerek. İyi bir dahiliyeciye görünmekte yarar var

Prof. Dr. Ahmet GÖKÇE Cevaplanan soru 06/10/2022
1 cevaptan 1'ini inceliyorsun, tüm cevapları görmek için buraya tıklayın.